enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
13,5437
EURO
15,1213
ALTIN
777,14
BIST
1.983,18

Üniversiteye 16 Personel Alımı Yapılacak

Üniversiteye 16 Personel Alımı Yapılacak
11.12.2021 14:04
0
A+
A-

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi sözleşmeli olarak 16 personel istihdam edeceğini duyurdu. Personel alımları KPSS puanı ile yapılacak. Başvuru yapacak kişilerin Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş olması gerekir.

Alım Yapılacak Kadrolar

Hacı Bayram Veli Üniversitesi programcı, sistem programcısı, çözümleyici, büro personeli, tekniker ve diğer teknik hizmetler personeli unvanlarında alım gerçekleştirecek. Programcı kadrosunda 11 kişi, çözümleyici kadrosuna 1 kişi, büro personeli unvanında 1 kişi, tekniker kadrosuna 1 kişi ve diğer teknik hizmetler kadrosuna da 1 kişi olarak alım yapılacak.

Üniversiteye 16 Personel Alımı Yapılacak

Üniversiteye 16 Personel Alımı Yapılacak

Başvuru Şartları

Başvuru yapmak isteyen kişiler ilanda belirtilen şartları taşıyor olması gerekir. Şartları taşımadığı anlaşılan ya da eksik bilgi ve belge sunan kişilerin sözleşmeleri 1 ay içerisinde feshedilir.

Adayların taşıması gereken nitelikleri ise şunlardır;

  • Programcı: Önlisans mezunu olması, bilgisayar programcılığı ile ilgili ders aldığına dair belge sunmak, YDS sınavında İngilizce dilinden ”D” düzeyinde puan almak.
  • Programcı: Lisans mezunu olması, bilgisayar programcılığı sertifikasına sahip olmak, YDS sınavından en az ”D” düzeyinde İngilizce dil bilgisi puanına sahip olmak.
  • Sistem programcısı: Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri,, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İstatistik ya da Matematik bölümlerinden mezun olmak, programlama dillerine hakim olmak, YDS sınavından İngilizce dilinden en az ”D” düzeyinde puana sahip olmak.
  • Çözümleyici: Üniversitelerin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olmak, programlama dillerini biliyor olmak, YDS puanına sahip olmak.
  • Büro personeli: Üniversitelerin iktisat ya da işletme bölümlerinden mezun olmak, bilgisayarlı muhasebe sertifikasına sahip olmak ve 3 yıl tecrübeli olmak.
  • Tekniker: Elektronik Teknolojisi ya da Bilgisayar Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak, 2 yıl tecrübeli olmak.

Diğer teknik hizmetler personeli kadrosuna başvuracak kişiler ise, üniversitelerin Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun olması gerekir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

KPSS sonuç belgesi, başvuru formu, diploma, nüfus cüzdanı, askerlik durum belgesi, SGK hizmet dökümü, adli sicil kaydı, YDS sonuç belgesi başvuru esnasında adaylardan talep edilecektir.

Başvuru Yeri

Başvuru Adresi: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yücetepe Mahallesi 85.Cadde No:8 06570 Çankaya/ANKARA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.